Zarządzanie czasem w erze cyfrowej
Bodajże każdy z nas przypomina sobie czasy, kiedy tak właściwie to naczynia gastronomiczne były zamocowane do stołu a sztućce przykute łańcuchem. Tamten okres już się skończył, a bieżące czasy stawiają miarodajne wymogi dyscyplinie gastronomicznej, po to aby klient mógł zjeść apetyczne i w sympatycznej atmosferze. Istotnym aspektem tego wszystkiego jest czas wyczekiwania na zamówione przez siebie specjały. Żeby wszystko to było możliwe, restauracje, bary itp. muszą być umeblowane w urządzenia. Jakikolwiek właściciel chce, by urządzenia realizowały swą rolę jak najdłużej, sprzęt ma obowiązek służyć latami – tak, jak ANCHOR. Wskutek tego powinno się zwrócić do zaufanych i znanych korporacji jednakowoż co się również przedkłada na wielkie koszta. Urządzenia i wyposażenia dzielimy ze względu na miejsce, w jakim mają zostać zastosowane. Do podstawowych oraz niezbędnych urządzeń możemy zaliczyć piece, piekarniki, urządzenia chłodzące, garnki, zmywarki itd. Przychodząc do tak ekstra wyposażonej restauracji, pojmiemy ze restaurator przywiązał dużą wagę do zadbania o wizerunek własnej firmy, niemniej jednak również o klientów, żeby zostali ekspresowo obsłużeni.
1. Kontynuuj
3. Kliknij i zobacz
4. Kliknij tutaj
5. Zajrzyj tutaj